085 - 401 77 20

Voor snel contact

[email protected]

Voor snelle vragen

[email protected]

Voor onze klanten

085 - 401 77 20

Audio

Van opname tot edit en van voice-0ver tot volledige mix van audio!

Media

Ontwerp, drukwerk en alle overige soorten media

Video

Wij leveren video voor elk project!

Voice-over

Voice-overs voor elk soort project! Van A-stemmen tot het mixen van je eigen stem.

BEKIJK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

Artist Hosting

*Onbeperkt dataverkeer is op basis van fair use policy.
Al onze prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW.
Onze hostingpakketten worden per jaar in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer opslag nodig, kan dat?

Bij Vimeva Hosting zorgen we er natuurlijk voor dat je gemakkelijk en snel je pakket kunt uitbreiden. Ook wanneer je dus extra opslag nodig hebt kunnen we met 1 druk op de knop extra opslag aan je account toevoegen. Dat kan uiteraard via Mijn Vimeva maar ook door ons een berichtje te sturen op [email protected] of telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 085 – 401 77 20. 

Ik verwacht veel bezoekers, kan dat?

Bij Vimeva Hosting zijn we gewend om artiesten, bands en boekingskantoren te helpen met hun website, webshop en hosting. Van advies tot het leveren van professionele diensten. Omdat wij al jaren werkzaam zijn in de wereld van entertainment en media weten wij als geen ander dat een website te allen tijde bereikbaar dient te zijn. Wij werken daarom met de beste technieken. Verwacht je dus veel bezoekers omdat er een evenement of bijvoorbeeld concert op de agenda staat? Dan zijn we daar bij Vimeva natuurlijk helemaal klaar voor! Overleg met ons de mogelijkheden zodat we je goed van dienst kunnen zijn.

Hoe lang duurt een overeenkomst?

Omdat wij snelle en stabiele hosting leveren zorgen wij voor de beste technieken. Een server wordt dus helemaal voor je ingericht zodat je van alle gemakken voorzien bent. Dit kunnen wij enkel en alleen waarborgen door een overeenkomst per jaar aan te gaan. De prijzen die we weergeven zijn per maand maar de duur van de overeenkomst is altijd een jaar. Uiteraard is het geen probleem per maand te betalen. Hiervoor gelden wel andere tarieven.

Bieden jullie support?

Uiteraard kun je bij Vimeva Hosting terecht voor al je vragen. Via het speciale e-mailadres [email protected] helpen wij je uiteraard met alle vragen. Ook kunnen we je helpen met de indeling van je website of webshop en bieden we zelfs volledige managed wordpress aan. Hierbij zorgen wij voor updates en onderhoud. Support zit standaard inbegrepen bij Artist Hosting.

Hoe werkt e-mail?

Wij bieden uiteraard ook e-mail aan bij onze pakketten. Daarnaast werken wij tevens met SpamExperts voor de beste kwaliteit van e-mail. Niet alleen zorgen we dat jouw e-mail aankomt bij de klant, we bieden met SpamExperts ook een account aan zonder spam. Wel zo handig dat je je kunt focussen op e-mail die er echt toe doet. SpamExperts is een extra dienst die je kunt afnemen via Mijn Vimeva. Uiteraard zit bij elk account een standaard mailaccount inbegrepen zonder SpamExperts. Wil je echter dat je e-mail altijd aankomt? Dan raden wij het gebruik van SpamExperts zeker aan.

Ik wil graag verhuizen, hoe?

Natuurlijk helpen we je graag met verhuizen van een andere hostingpartij naar ons. Deze service is in vele gevallen zelfs geheel gratis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik ben geen artiest, en nu?

Onze Artist Hosting is speciaal afgestemd op artiesten, bands en managements. Artist Hosting bieden wij dus speciaal aan voor iedereen die in deze wereld werkzaam is. Ben je artiest, speel je in een band of gezelschap, werk je bij een artiestenbureau of ben je op een andere manier werkzaam in de wereld van artiesten en/of evenementen, dan past Artist Hosting uiteraard perfect bij jou! Ben je geen artiest? Of ben je niet werkzaam in de wereld van entertainment? Dan hebben we perfecte andere pakketten voor je beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Business Hosting, Shared Hosting of neem contact met ons op om advies in te winnen.

Wat zit er inbegrepen?

Onze Artist Hosting is compleet en heeft dan ook alles inbegrepen. Wat dacht je van 999 e-mailadressen, 999 e-mailaccounts, 999 e-mailforwarders en 999 vakantieberichten voor je e-mail? Of heb je onbeperkt databases nodig omdat je meerdere websites of cms-systemen op je pakket hebt lopen? Ook bieden we 999 subdomeinnamen aan. Uiteraard is alles wel gelimiteerd aan de snelheid en grootte van het pakket. De opslagruimte is hierbij het meest belangrijk. Vraag naar de mogelijkheden door ons een berichtje te sturen of neem telefonisch contact met ons op.

Is er telefonische support?

Geen lange wachttijden, geen week wachten, maar snel een antwoord van ons terug. Je sluit geen overeenkomst met een groot bedrijf met lange wachttijden: Vimeva Hosting staat voor snelle support, ook telefonisch. Bel ons en je krijgt snel een medewerker aan de lijn. Ook buiten onze openingstijden kun je ons bereiken via bijvoorbeeld chat en e-mail. We reageren altijd zo spoedig mogelijk. En waar andere bedrijven bij een grote storing juist niet bereikbaar zijn, zorgen wij dat er uitgebreide support is.

Ik heb hulp nodig bij mijn website!

Heb je een website of webshop? En wil je graag wat dingen wijzigen maar weet je niet hoe dat werkt? Wij helpen je uiteraard graag. Is je website gebouwd op WordPress of PrestaShop? Dan hebben we zelfs uitgebreide support waarin we je website of webshop onderhouden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kun je onze Managed Hosting bekijken. Hierin verzorgen wij uitgebreide support en onderhouden wij je volledige pakket. Bekijk bijvoorbeeld PrestaShop Pro of WordPress Pro voor onze managed hosting.

Bestellen